• ενοικιαζομενα-δωματια-αλιβερι
  • ενοικιαζομενα-δωματια-αλιβερι
  • ενοικιαζομενα-δωματια-αλιβερι
  • ενοικιαζομενα-δωματια-αλιβερι

Το Αλιβέρι και ο Κάραβος

Το Αλιβέρι είναι μία σύγχρονη κωμόπολη, η οποία παρουσιάζει σημαντική οικονομική και εμπορική δραστηριότητα. Βρίσκεται 50 Km. νοτιοανατολικά από την έδρα του Νομού, την Χαλκίδα . Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε λόφους και βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από τις ακτές του Ευβοϊκού Κόλπου. Επίνειο και λιμάνι του Αλιβερίου είναι ο Κάραβος, που αποτελεί και το τουριστικό κέντρο της περιοχής.

Ο Κάραβος βρίσκεται λίγα λεπτά από το Αλιβέρι και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για διαμονή, αφού λόγω της θέσης του στο κέντρο του νησιού, μπορείτε να επισκεφθείτε πολλά από τα αξιοθέατα του νησιού, να αποδράσετε στα βουνά της Ευβοίας και να απολαύσετε τις μαγευτικές παραλίες της.

Το συγκρότημα των Studios Karavos βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την παραλία η οποία είναι αρκετά γραφική και ενδείκνυται κυρίως για να κάνετε τη βόλτα σας καθώς είναι γεμάτη καφετέριες και ταβέρνες. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε το μπάνιο σας υπάρχει μια μικρή παραλία προς τα δεξιά του λιμανιού με άμμο μέσα κι έξω από τη θάλασσα ενώ πολλές ακόμα γραφικές παραλίες υπάρχουν σε πολύ μικρή απόσταση από τον Κάραβο.

Εξάλλου, άνεση, ηρεμία και καθαριότητα κυριαρχούν σε όλα τα δωμάτια για να προσφέρουν στον επισκέπτη τη διαμονή που επιθυμεί. Τα ευήλια δωμάτιά του Studios Karavos θα σας "δεσμεύσουν" δημιουργώντας την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για τις διακοπές σας.

Τα studios karavos αποτελούν την ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας.